Pages

6то издание на танцов концерт


6то издание
на танцов концерт
отново на 26,27 април 2012
Център за култура и политически дебати "Червената къща"


моля за участие заявете вашето предложение до 5 aприл на: galiaborissova@gmail.com / колие до : blackcproduction@hotmail.com

Условията са хореографията да е нова премиера, да не e по - дълга от 15 мин. и да не е показвана на предишните концерти. Кандидатите трябва да имат поне едно професионално участие. Това издание ще толерира премиери, които са насочени към образователната ни програма. Можете да представите копия на известни хореографи от далечното или близкото минало. Във всякакъв стил и жанр. Mожете не само да възстановите стари хореографии на пионерите на модерния и пост-модерният танц, (тази година включваме и примери от новата история и на поп културата) но и да създадете нови оригинали провокирани от световните примери като ги цитирате, коментирате или интерпретирате. Какви са световните тенденции на съвременният танц и пърформанс?
Tемата е: «изкуството е само въпрос на време и подпис».
Моля бъдете внимателни в използването на музика без осигурени авторски права, както и ако цитирате някого в хореографията си, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА споменете името на създателя на оригинала.

Моля изпратете писмо с попълнен формуляр:
Име на хореографа:
Изпълнители:
Заглавие:
Музика:
Дължина:
Кратко описание на идеята:
Видео линк: (ако нямамте запис на хореографията, моля да ме извикате на репетиция, за да преценим дали ще допуснем творбата)
Поради ограниченият брoй места в Червената къща този път организираме концерта в две поредни вечери, затова моля ви да ме уведомите, на коя дата можете да представите хореографията или искате да участвате и на двете?

Очакваме вашите предложения,
Галина Борисова